Kategorier
Golv

Ytbehandlingar efter golvslipning i Stockholm

Det är bra att veta lite mer om ditt golv innan du bestämmer dig för vad som ska göras. Efter en golvslipning är det bra att ytbehandla golvet i Stockholm.

Att äntligen få slipat de gamla trägolven där hemma i Stockholm är verkligen en härlig känsla. Men vad ska man göra efter att golven är slipade och klara? Jo, då är det dags att behandla dina golv. Din expert på golvslipning i Stockholm har såklart koll på vilken typ av ytbehandling som är bäst för ditt hem och din livssituation.

En ytbehandling som passar i de flesta hem, och på de flesta golv, är golvlack. Men det är inte det enda alternativet. En annan behandling som passar bra för golv som är lite mer delikata, såsom körsbärsträ, är hårdvax. Hårdvax passar förstås också på fler typer av golv, för den som så önskar.

Golvslipning som framhävs av hårdvaxolja

Hårdvaxolja är utmärkt för nyslipade golv. Det är en produkt som verkligen tar fram de bästa egenskaperna i golvet. Ett golv med hårdvaxolja är lättskött, mer lättskött än ett vanligt oljat golv. Det är dock bra att inte använda starka rengöringsmedel, eftersom det kan göra mer skada än nytta. Att städa ett golv som behandlats med hårdvaxolja är dock inte svårt.

Golvet är lättskött och kräver inte mycket underhåll. Emellanåt kan du dock förstärka ytbehandlingen med underhållsvax, som poleras in i golvet. Det gör att du alltid har ett glänsande, vackert trägolv som håller dig glad och nöjd i många år framöver.

Hitta mer kring golvslipning på denna sida: https://www.golvsliparnastockholm.nu/