Kategorier
Golv

Golvslipning inför visning i Stockholm

Bland alla moment inför en visning av bostaden i Stockholm, kan det finnas ett behov av en golvslipning. Ett sätt att prisvärt och enkelt öka bostadens värde.

Det kan vara mycket små detaljer som gör att en bostad i Stockholm känns intressant vid en visning. Ljudet av vågor som slår mot stranden. Vackra blommor i en rabatt. Doften av kanelbullar i köket. Eller att ljuset från det stora fönsterpartiet reflekteras i det vackra parkettgolvet.

Och även om det inte alltid är en god investering att renovera sitt hem inför en försäljning, så finns det vissa detaljer som kan vara värt att lägga en peng på. Det kan vara att köpa en hink med färg för att måla om det flagnade staketet. Eller så kan det vara en golvslipning med efterföljande behandling, som gör att hela hemmet ser snyggt och välpolerat ut för en hugad köpare.

När golvslipning är möjligt

Trots att golvslipning är något som sparar pengar så är det inte något som går att utföra på alla typer av golv. Det krävs ett gediget golv för att det ska gå att slipa. Som ett gjutet golv eller ett trägolv.

Men vid en parkettslipning i Stockholm är det inte enbart ytskiktet som går att rädda. Det finns även möjlighet att utföra alla möjliga typer av lagningar, som kan behövas efter att golvet varit några år i tjänst. När lagningen är på plats, slipningen utförd och behandling gjord, så kommer det inte ens att synas att golvet blivit lagat.