Om oss

Vi som skriver på den här sidan arbetar som inredare och har så gjort i flera, flera år. Vi inreder allt från kontor, restauranger, butiker, offentliga miljöer och privatpersoners hem. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss: vi älskar utmaningen i att komma in i ett tomt rum och känna hur hjärnan spinner igång med fantasier om hur rummet i fråga skulle kunna se ut. Ju mer utmanande rum – desto roligare är det.

Vi vet att inredning idag är stort och lite av var mans sak. Fler bryr sig om det egna hemmet och vi prioriterar idag detta framför bilar, resor och andra extravaganser. Det är roligt, men man ska också veta att det skapar en ängslighet. Vad är rätt och vad är fel? Hur kan jag inreda modernt, men utan att det känns konstlat? Passar verkligen min stil och hur kan jag med enkla medel skaffa mig den där wow-känslan man vill komma åt? Vi ska här samla tips om allt från möbler, färger, material, belysning, möblering och enkla renoveringar.

Målet är att du som läsare ska se möjligheter snarare än hinder. Du ska våga förändra och följa ditt eget hjärta. Inredning handlar om mod och det handlar om att våga stå lite utanför. Det är så det personliga hemmet skapas och det är exakt det vi ska hjälpa dig att nå. Välkommen!