Kategorier
Inredning

Homestyling Stockholm – värt att betala för?

I samband med att man ska sälja en bostad i Stockholm finns det en massa saker att tänka på. Rent historiskt så har man i Stockholm haft goda möjligheter att sälja med stor vinst, men sedan ett par år tillbaka så har marknaden kommit att svalna. Det är idag köparen som dikterar villkoren och detta gör att man som säljare måste vara extra noga med att göra rätt val inför försäljningen.

Vi tänkte här nedan rada upp några av de saker som finns tillgängliga – och som man bör välja för att få till stånd en försäljning som ger maximalt klirr i kassan:

  • Mäklare. Under en kortare period – då marknaden var som hetast – så såg man att många valde bort mäklare och sålde bostäder privat. Något som fungerade då, men som är ytterst vanskligt idag. En mäklare gör skillnad. Det är i sämre tider som yrkesskickligheten verkligen visar sig. Vi skulle definitivt välja att sälja via mäklare – men det handlar också om att hitta rädd sådan. Träffa så många som möjligt och fokusera på att hitta en mäklare som A) är erfaren och B) är beredd att jobba hårt för att sälja din bostad.
  • Homestyling Stockholm: Detta är en tjänst som visat sig göra en enorm skillnad för slutpriset. Homestyling i Stockholm innebär att du anlitar en utbildad stylist som – inför fotografering och visning – ställer iordning ditt hem i syfte att optimera det för spekulanter. Dina möbler plockas till stor del undan tillsammans med alla dina personliga ägodelar. Detta till förmån för designmöbler, snygga tavlor och detaljer som höjer intrycket – och som gör att bostaden känns större och mer inbjudande. Homestyling i Stockholm spelar på köparens fantasi som direkt i samband med att bilderna syns på Hemnet känner att hen vill flytta in.
  • Renovering. Det kan vara bra att renovera innan man säljer – men det handlar också om en balans. Att riva ut ett kök eller ett badrum kostar mycket pengar – men är det en investering? Ibland kan det vara bra att ta hjälp av personen man anlitat inom homestyling i Stockholm för råd. Det kan räcka med att måla om lite för att skapa ett helt nytt uttryck i bostaden. En billig investering som gör skillnad!