Kategorier
Målning

Målare som färglägger Stockholm

Det hade säkert varit väldigt trist om inte husen i Stockholm hade blivit färglagda av en målare. En yrkesperson som vet precis hur husfasader ska målas.

Redan som barn är det många som lär sig att älska färg och att måla. Och det är troligen inget barn som tackar nej till kritor och ett ritblock. Men även i vuxen ålder följer känslan för färg och målning med. I vissa fall kan det vara människor som väljer vilka färger man vill ha runt sig, och i andra fall kan det till och med vara så att man blir målare och får färglägga större objekt.

Som målare i Stockholm kan man få måla såväl stort som smått. Kanske står man ena dagen i ett hem och målar lister runt ett dörrhål. Och andra dagen ger man sig på att måla en husfasad på ett flerfamiljshus. Kanske tycker man om den variationen i sitt yrkesliv, eller så tycker man att det är extra härligt att få sätta sitt märke på en så stor målarduk som en husfasad är.

Arbetet som målare i Stockholm

När företag, som exempelvis Gustavsbergs Måleri, ger sig ut på uppdrag så kan arbetet se mycket olika ut. Även om man endast talar om husfasader i Stockholm. Som målare blir man aldrig uttråkad, för det kan vara väldigt olika uppdrag som man hamnar på.

I vissa fall kan man få måla en fasad som är helt ny, och där det inte behövs så mycket underarbete. Medan man i andra fall kan få ta till hela kunskapen.