Våra tjänster

F-rum erbjuder skräddarsydda lösningar för homestaging och homestyling. Vi hjälper dig att inreda och göra om din bostad, inför försäljning eller för ditt egna nöjes skull. Vårt koncept är prisvärda men lyxiga lösningar.

Homestaging

Soffa med kuddarFör att en bostad ska anses attraktiv för köpare måste den vara ren och fräsch, samt smakfullt inredd. F-rum hjälper dig med en konsultation där vi går igenom förslag på vad som behöver göras, och lyssnar gärna till dina egna önskemål. Vi finns alltid till hands för frågor och funderingar.

Om du inte vill åtgärda förslagen själv kan vi på F-rum hjälpa dig att styla ditt hem. Beroende på vad du önskar utför vi allt från städning och styling till renovering och trädgårsarbete. Självklart kommer vi på förhand överens om ett pris, och du har alltid möjlighet att under tiden få fler tjänster tillagda på offert.

Några knep för att göra bostaden mer attraktiv kan vara:

• Att göra bostaden fräschare genom grundlig städning. Det är framförallt viktigt i badrum och kök.
• Att göra inredningen mer modern genom att tillfälligt frakta bort gamla möbler och ställa in nya.
• Att måla eller tapetsera om för att väggar ska bli i bättre skick eller få mer neutrala färger.
• Att tänka på de små detaljerna, som att placera in snittblommor, levande ljus, nya handdukar, en snyggt bäddad säng och skapa en härlig doft genom nybakta bullar.
• Att putsa fönster.
• Att plocka bort personliga föremål och göra bostaden mer neutral, men ändå hemtrevlig.

Homestyling

Vi på F-rum hjälper dig att inreda din bostad, efter våra tips och råd samt efter dina egna önskemål. Vi kan hjälpa dig med en hel bostad eller med enstaka rum, och erbjuder även hjälp med större projekt som målning och tapetsering. Vid en konsultation hjälper vi dig att skissa upp en planering, där vi använder vår kunskap och erfarenhet för att få dig att trivas i ditt hem.

Vi kan även hjälpa till med enstaka projekt, som till exempel att inreda en mediahörna där soffa, soffbord, TV och annat ska harmonisera. Vi kommer gärna med förslag på olika alternativ, till exempel olika soffor att välja bland, för att du ska kunna kommunicera dina önskemål enklare.

Självkart kommer vi alltid överens om pris innan vi börjar, och du kan känna dig trygg med att vi arbetar med prisvärda men lyxiga lösningar.