Ta in sjölivet i dina rum!

marin inredningAtt det finns gott in inredningsstilar är något alldeles självklart. Många gånger är det så att en större, bred designgrund står som canvas till det som blir hemmets inredning, men det som canvasen fylls med är istället det personliga i varje enskild människa. Det är det som vi tycker är så häftigt, att många av Sveriges hem påminner om varandra, men att det går att hitta tydliga och klara skillnader där det personliga verkligen får komma till liv, något som vi ofta hjälper våra kunder med som har fastnat i sin egen utveckling.

Något som alldeles uppenbart har uppskattats är när vi börjar arbeta med Marina teman, speciellt när det gäller för kunder som bor långt ifrån vatten och hav. Med sjölivet i lägenheten eller villan verkar människor få tillräckligt med känsla och inspiration från havet, och det är allt mer vanligt att vi idag utgår från att det Marina är något som alltid kommer att uppskattas.

Visserligen finns det olika graden till hur mycket man kan laborera med båttillbehör, innan det blir för mycket, men det vi brukar kunna göra ibland är att beställa båttillbehör från marinaman, för inte enbart är det tillbehör som fyller en inredningsmässig funktion, de är också tillbehör som fungerar alldeles utmärkt till båtlivet! Det betyder att sakerna har dubbla funktioner – något som många av våra kunder uppskattar. Just därför har vi börjat laborera än mer kring det här ämnet, och det är ett spännande område som definitivt kommer att växa, det är vi helt övertygade om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *