Om F-rum

Soffor kan öka värdet på din bostadF-rum är ett företag som hjälper dig med homestaging och homestyling. Vi erbjuder prisvärda men lyxiga lösningar, och skräddarsyr uppdragen efter kundernas önskemål. Vi är väldigt flexibla, och har alltid kunden i fokus. Vårt mål är att kunden alltid ska tjäna på våra arbeten, oavsett om det är ett ökat värde på en bostad 
till försäljning, eller ökad trivsel i din bostad.

Historia

F-rum bildades 2010 av Fredrika Gustavsson. I början handlade det mer om mindre uppdrag, främst inom inredning. På senare tid har även fler fått upp ögonen för fördelarna med homestaging inför en försäljning. Allt eftersom efterfrågan på den här typen av tjänster har ökat, har företaget växt och har i dagsläget ökat personalstyrkan med två anställda.

Om Fredrika

Fredrika Gustavsson har mer än 15 års erfarenhet av homestaging och inredning. Hon är utbildad inredningsarkitekt, och har även gått flera mindre kurser och utbildningar inom inredning. Fredrika har arbetat med inredning både i Sverige och utomlands, och har stor kunskap och erfarenhet.

Vi som jobbar på F-rum

Fredrika Gustavsson
Specialitet: Ett skarpt öga för detaljer och förmågan att använda sina kunskaper för att göra en bostad lyxigare utan att det kostar för mycket. Har stor kunskap om möbler och är bra på att skapa ett vackert helhetsintryck i en bostad.
Favoritrum att styla: Jag älskar att inreda vardagsrum och kombinera soffa med med matta och soffbord, samt vackra kuddar och plädar.
Favoritmöbel: Soffor. Det finns så många snygga nu för tiden, och man kan anpassa divan och annat så att det passar perfekt i rummet. Gillar speciellt dagens bäddsoffor.

Marianne Svedberg
Specialitet: Uppfräschning genom städning och mindre detaljer. Har förmågan att se det lilla och kan få ett rum att se nytt och modernt ut med hjälp av små medel.
Favoritrum att styla: Badrummet. Jag gillar att skapa fräscha badrum med spakänsla, med hjälp av mjuka handdukar, mattor, snygga tillbehör och gröna växter.
Favoritmöbel: Mattor, om det räknas som en möbel. Mattor får genast ett rum att kännas mer hemtrevligt.

Henrik Karlsson
Specialitet: Renovering som målning och tapetsering. Även trädgårdsarbete och vissa snickerier.
Favoritrum att styla: Trädgården. En vacker trädgård känns viktig för att få ett fint helhetsintryck av en bostad, speciellt vid entrén.
Favoritmöbel: En modern gungstol ger en känsla av både lyx och personlighet.