Inredning av vardagsrum

Vi fick i uppdrag att hjälpa en kund att inreda sitt vardagsrum, och det gjorde jag förstås med glädje eftersom jag tycker att vardagsrum är lite extra roliga att göra. Det handlade om ett hus som kunden nyligen köpt, och vi fick därför börja från grunden.

Steg ett var tapetsering av väggarna. Det blev en ljus tapet med lite mönster. Sedan började det roliga för min del. Jag och kunden tittade på olika soffor från trademax.se sortiment. Vi kom fram till att vi behövde en bäddsoffa, för att kunden skulle ha möjlighet att ta emot gäster. Jag gav förslag på olika snygga men billiga bäddsoffor, och valet föll på en grå soffa med divan.

Divansoffan behövde ett ganska stort soffbord för att det inte skulle se konstigt ut, och även en riktigt stor och mysig matta. Vi bestämde oss för ett soffbord med glasskiva. Tillsammans med kuddar och plädar skapade vi en härlig soffhörna.

Kunden ville även ha plats för mycket böcker, och rymliga bokhyllor blev därför naturligt. För mig är det viktigt att det inte bara blir en förvaring för böcker, jag vill att det ska vara en inredningsdetalj. Vi hittade riktigt snygga bokhyllor, och varvade böcker med fina prydnadsföremål. Bokhyllorna fick även en snygg belysning.

Teven fick en högblank bänk i svart att stå på, och sladdar gömdes undan för att göra det snyggare. Vi avslutade med att ställa in gröna växter och sätta in gardiner. Det blev toppenbra, och både vi och kunden blev väldigt nöjda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *