Homestagea badrummet

Alla rum i ens bostad är viktiga vid en homestaging, för att kunna göra ett så bra intryck som möjligt. Vardagsrum, och kök är nog de rum som man tänker på i första hand, de rum som man gärna visar upp när gäster kommer på besök och går husesyn. Men lika viktigt, och kanske till och med viktigare, är badrummet. Det finns inte många saker som är mer motbjudande än ett icke fräscht badrum och därför så bör man innan en visning göra sitt bästa för att få det i så gott skick som möjligt. Även om det kan kosta en del pengar att fräscha upp det så är det någonting som definitivt kan betala sig, i och med att man kan få ut ett högre pris för sin bostad.

Helrenovering inget krav
Nu krävs det inte att man gör en helrenovering av sitt badrum, även om det kan vara en bra idé i vissa fall. Om man säljer en bostad där det senare framgår att det finns vattenskador så kan det nämligen bli dyrt; det minsta man ska göra är att genomföra en ordentlig besiktning. Men det finns som sagt billigare och enklare lösningar. Att badrummet är välstädat och skinande rent när det är dags för visning utgår vi från, men det finns mer som du kan göra, utan att det behöver kosta speciellt mycket.

Allt som egentligen behövs är att byta ut en del tillbehör mot nyare och bättre alternativ. Nya fina handdukstorkare, till exempel. Eller en badrumspall. Eller ett nytt spegelskåp. Se efter i ditt badrum. Visst finns det en hel del saker som skulle behöva bytas ut? I vilket skick är egentligen din tvättkorg? Hos exempelvis Badshop.se kan du hitta en mängd olika badrumstillbehör som du kan använda för att piffa upp badrummet, till en billig penning. En investering som är väl värd att göra, som markant kan öka värdet på din bostad (och även om du nu inte ska sälja, så är det ju alltid trevligt med ett fint badrum!).

Lägg inte ner allt krut på vardagsrum, kök, sovrum och så vidare. Badrummet är minst lika viktigt, och något som du därför bör lägga en hel del energi på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *