Höj din hall!

Hallen är det stället i din bostad som ofta glöms bort, där man inte tänker efter speciellt mycket och där det riktigt smutsiga huserar. Det är synd, för det är faktiskt hallen som är bland det viktigaste av områden i fastigheten när det kommer till att känna sig välkommen och glad för att komma hem. Om det första man möts av när man kommer hem är en smutsig och stökig hall så blir inte känslan av att komma hem speciellt upplyftande. Det är därför bra och viktigt att tänka till, för hallen kan ge dig den där välkomnande kramen som vi alla behöver efter en hård arbetsdag!

I hallen är det viktigt att tänka på förvaring, och förvaringsmöjligheter. Man ska lätt kunna hitta ställen där man ställer av sig sina skor, hänger upp sina jackor och lådor där man kan lasta av sig det man inte längre behöver ha på sig. Det är extra viktigt att tänka förvaring när man går igenom växlingarna mellan årstider, för då brukar det normalt vara så att kläderna och sakerna som behövs för de olika temperaturerna får dela på utrymmet. Se därför till att ha mycket upphängningsmöjligheter och lådor.

En ljus hall är det mest välkomnande så se till att inreda med ljusa färger, så att du får energi och piggnar till när du kommer hem. Dessutom är det mycket bra att hänga upp porträtt på familj och vänner i hallen, för det ger dig ytterligare en känsla av att känna dig välkommen till en plats du känner igen och känner dig trygg i. Glada ansikten på människor du älskar gör mycket med ditt humör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *