Hämta inspiration från de bästa

När man arbetar med det vi gör så är det viktigt att man aldrig någonsin står still. Det är det absolut värsta som man kan göra när du sysslar med inredning och liknande. Det tar inte speciellt lång tid innan du blir omodern om du håller dig till ditt och inte förändras i samma takt som omvärlden. För att vara som mest lyckad så ska man helt klart helst ligga lite före.

Så då gäller det att hitta inspiration från människor som gör samma sak som vi gör, fast mycket bättre. Det är också en värdefull insikt att ha, att vi aldrig någonsin är bäst men att vi hela tiden strävar efter att bli just det. Har vi den inställningen, att vi är noggranna och detaljerade i vårt arbete, kommer det i slutändan kunden till godo. Så samtidigt som vi hela tiden utvecklas inom vår bransch så tjänar kunderna på det eftersom som att de får det allra senaste i antingen homestyling eller homestaging.

Det finns ett program som jag, Fredrika, gärna inspireras av. Det är inte något svenskt tråkigt och slätstruket, även om det faktiskt har influenser av Sverige. Det handlar om Million Dollar Listing New York. I programmet får man följa tre supermäklare, varav en är svenske Fredrik Eklund, där de arbetar med att sälja riktigt vräkiga lägenheter och hus. Det är ett dramatiskt och roligt program, men samtidigt lär jag mig väldigt mycket om vilken inredningsstil som gäller i New York, för dessa bostäder som mäklarna säljer måste verkligen vara toppmoderna när det kommer till stil. Det är därför riktigt trevligt att gratis få se vad som gäller i både homestaging och homestyling, något som jag väldigt ofta har haft användning av själv i mitt eget arbete.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *