Ett omväxlande yrke

Att jobba med homestyling och homestaging är ett väldigt omväxlande arbete. Det handlar förstås alltid om inredning, men själva uppdragen kan vara väldigt olika. När det gäller homestaging så kan det vara allt från en konsultation där man bara går igenom bostaden och ger tips på vad kunden kan göra för att få den mer attraktiv inför en visning, till att inreda hela bostaden med nya möbler. Det beror helt enkelt på hur mycket hjälp kunden vill ha.

Med en homestaging har man stor chans att få mer för sin bostad när man säljer den, och hur mycket som behövs göras beror förstås på vilket utgångsläge man har. Vissa bostäder är så fräscha och fina att det bara behövs lite piff, medan andra till och med kan behöva ny färg på väggarna. Det är med andra ord väldigt varierande, och det är det som gör det så roligt.

nutrilett

Omväxlingen gör också att arbetstiderna kan variera väldigt mycket. Ibland har man stora uppdrag som kräver många timmar på jobbet, så det gäller att man som inredare verkligen brinner för det man gör. Eftersom det inte är ett åtta-till-fem-jobb så kan det ibland vara svårt att till exempel hitta tid att äta lunch, så det gäller att planera i förväg. Jag brukar alltid ha med mig en måltidsersättning när jag är ute på långjobb (finns till exempel på svensktkosttillskott.se). Man behöver ju faktiskt inte bara äta sådant för att man vill gå ner i vikt, utan det är också väldigt bra när man inte hinner laga mat eller gå ut och äta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *