En homestagad lägenhet

Då var ytterligare ett jobb gjort, och den här gången var det en kund som ville homestaga sin lägenhet inför försäljning. Det var en ganska stor tvåa, som i grund och botten var snygg och modern. Det fanns dock vissa punkter som kunde förbättras, och jag och mitt team kom fram till en bra lösning för kunden.

Köket var nyrenoverat, så där behövde vi egentligen inte göra så mycket. Där handlade det mest om lite städning och att fräscha till det med gröna växter och lite nya detaljer. Köksbord och stolar var dock inte i bästa skick, så de skickades på tillfällig förvaring när vi ställde dit fräscha möbler från vårt magasin.

I vardagsrummet blev det målning, eftersom väggarna hade diverse hål och några mindre skador. Färgen kändes inte heller helt rätt. Det var en brun ton, som fick rummet att se mindre ut. Med lite vit färg på väggarna blev det genast bättre. Kunden hade en snygg soffa, en howardsoffa, som fick stå kvar, men vi bytte ut soffbord och matta. Soffor är inte roliga att bära upp i en lägenhet, så jag är glad att vi slapp det!

Sovrummet hade fina väggar, och sängen var det inget fel på. Vi kompletterade med snygga sängbord från vårt magasin. Gardiner byttes och sängen bäddades snyggt med nytt överkast som matchade gardinerna. Vi fixade även lite ny belysning.

Badrummet fick en ordentlig städning, och lite uppfräschning i form av nya handdukar och andra mindre detaljer.

Resultatet blev riktigt bra och kunden var nöjd. Det är ju det viktigaste!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *