Börja planera julpyntet!

Vi anser att det aldrig kan vara för sent att börja planera för sitt julpyssel. När man ska försöka inreda sitt hem tidsenligt så är det framför allt känslan som man eftersträvar. Julkänslan är väl kanske det som är allra starkast när man ser till högtider, och också den högtid där man som mest använder sig av pynt och inredningsdetaljer för att skapa sig en miljö som ger en alla de där känslorna som man så ofta får när julen nalkas. Vi tänkte här tipsa lite om olika saker som du kan göra i ditt hem för att få till ett härligt julmys!

Minigranar
Istället för att du ska använda riktiga, stora granar så tycker vi att det är en utmärkt idé att istället använda sig av mindre granar, granar som du kan placera i normalstora blomkrukor. Många har ju julstjärnor i sina krukor vid denna tid och att komplettera med mindre, utsmyckade granar kommer att göra att julkänslan följer med dig genom allra rum, istället för att ett enda rum ska vara fokuserat. Dessutom blir det billigare med både gran och pynt.

Adventsljusstakar
Adventsljusstakar är ju bara ett måste, och det har kommit många olika varianter på dessa. Håll utkik efter modernare tappningar, för de är oftast riktigt vackert utformande och stiliga, samtidigt som de ger dig en känsla av jul. Du behöver inte rota fram din gamla, med massa mossa i, för att julen ska blir riktigt mysig.

Apelsiner med nejlikor
Apelsiner som man sätter nejlikor i är en klassiker och det är lätt att förstå varför. Den doft som det skapar är helt makalös och dofter är precis som ljus och pynt viktigt för att få den rätta julkänslan. Sätt er en eftermiddag och sätt nejlikor i apelsiner, placera ut dem jämnt i huset och julkänslan kommer att komma direkt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *